Cursuri de alimentaţie sănătoasă pentru copiii din Galaţi

Cursuri de alimentaţie sănătoasă pentru copiii din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Începând din 13 august şi până pe 22 august, școala mobilă Akademia Kinderland este deschisă publicului din Galați, în parcarea Casei de Cultură a Sindicatelor. Accesul este gratuit și se face în intervalul orar 10,00 - 18.00, în grupuri de maximum cinci persoane, în baza programărilor prealabile, la numărul de telefon 0726.929.153.

Programul sprijină părinții în eforturile de a-i ajuta pe cei mici să deprindă obiceiuri sănătoase. Una dintre consecințele izolării sociale din timpul pandemiei a fost creșterea obezității infantile, în contextul în care copiii nu au mai avut activitate fizică. În țara noastră, unul din patru copii de opt ani are probleme de greutate, iar unul din zece suferă de obezitate.

La activitățile Akademiei Kinderland pot participa copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 14 ani, cu obligativitatea purtării măștii de protecție.

Butaforii, fructe și legume sub formă de exponate gigant, stații de explorat, jocuri pe tabletă, informații și curiozități despre toate categoriile de alimente - toate acestea vor fi disponibile la caravană, unde cei mici vor învăța prin metode nonformale și interactive despre alimentația corectă.

Citit 1030 ori Ultima modificare Vineri, 13 August 2021 23:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.