Pentru doamne şi domnişoare, Skirtbike la Galaţi, pe 29 august

Pentru doamne şi domnişoare, Skirtbike la Galaţi, pe 29 august
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Asociația Bike Works anunță evenimentul dedicat doamnelor și domnișoarelor, SkirtBike, care va avea loc pe 29 august. Pentru participare este necesară înscrierea pe site-ul www.bikeworks.ro, în cadrul secțiunii SkirtBike Galați, unde găsiți formularul de înscriere gratuită. Detalii găsiți și pe pagina de Facebook: SkirtBike Galați. Numărul maxim este de 300 de participante.

Tema din acest an este Hawaii: „Vă invităm să vă căutaţi cele mai frumoase vestimentaţii şi accesorii în ton cu tema de anul acesta, Hawaii, să vă dichisiți bicicletele, să dați de veste colegelor și prietenelor și să ne dăm întâlnire pe 29 august, pentru o ediție colorată SkirtBike Galați. Mai mult, la finalul plimbării vă așteaptă binecunoscuta tombolă cu premii, dar și multe, multe alte surprize. Vârsta minimă de participare este 14 ani, iar zâmbetul şi voia bună sunt obligatorii. SkirtBike promovează mersul pe bicicletă într-un stil lejer şi colorat, unde rochițele și fustele sunt articolele vestimentare preferate”, este mesajul Alexandrei Apostu, manager proiect.

Întâlnirea biciclistelor va avea loc pe 29 august, pe platoul din faţa Sălii Sporturilor, la ora 18,00, traseul va avea aproximativ șapte km, iar ruta va fi strada Brăilei - strada Domnească - Grădina Publică.

Pe întregul traseu se va merge doar pe prima bandă, în ritm uşor, de plimbare. Coloana va fi deschisă, flancată şi închisă de membrii Bike Works.

Citit 4202 ori Ultima modificare Luni, 23 August 2021 00:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.