Pavel vă mulţumeşte!

Pavel vă mulţumeşte!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Puţin cu puţin, gălăţenii care au donat în ultimele două săptămâni, în urna sigilată a campaniei „Poveste pentru Pavel”, pentru copilul de 6 ani cu autism atipic, au reuşit să adune peste 11 milioane de lei vechi (mai exact 1.134 lei).

Ieri, la sediul redacţiei, la deschiderea urnei s-au aflat doi reprezentanţi ai partenerilor campaniei, Diana Leliţu, din partea Fundaţiei „Inimă de Copil”, organizaţie non-guvernamentală specializată în asistenţă socială pentru copii, şi consilierul educativ Doru Căstăian, de la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin”.

Fondurile strânse în urna Fundaţiei „Inimă de copil”, dar şi cele colectate de la concertul umanitar vor ajunge în contul lui Pavel.

Donaţii se pot face în continuare în contul în lei RO81INGB0000999900445265, deschis pe numele mamei lui Pavel, Mirela Burhuc, la ING Bank.     

În timpul campaniei, urna a rămas la sediul redacţiei „Viaţa liberă” dar, cu ocazii diverse, a ajuns la oameni din diferite colţuri ale Galaţiului, care au sărit fără ezitare în ajutorul lui Pavel şi al mamei lui:

·    la sediul Rectoratului Universităţii „Dunărea de Jos”;

·    în faţa magazinului „Winmarkt”, la Casa de Cultură a Studenţilor Galaţi, în timpul concertului umanitar;

·    în prima seară a Festivalului Studenţesc de Folk „Baladele Dunări”, la Colegiul Naţional „Costache Negri”, la prichindeii inimoşi de la clasele I-IV.

Un ajutor important în campania „Poveste pentru Pavel” l-au dat directorul adjunct al Colegiului „C. Negri”, Iulia Lazăr, consilierul educativ Corina Sîrbu şi profesoara de limba engleză Mihaela Cuzi, precum şi doamnele învăţătoare sau institutoare de la aceeaşi instituţie de învăţământ.

De asemenea, fără implicarea profesoarelor de religie Lucia Creţu (Grup Şcolar CFR), Mihaela Bobeică (de la Colegiul Naţional „Al. I. Cuza”) şi Iuliana Aron (Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”), nu s-ar fi strâns mai nimic în contul lui Pavel, pentru continuarea terapiei de recuperare.

Cantautoarea Maria Magdalena Dănăilă, elevi ai Liceul de Artă, iluzionistul Robert Ciobanenco, grupa educatoarelor Natalia Galantu şi Ambrozia Bujor de la Grădiniţa „Parfumul Teilor”, profesorul Dragoş Temelie, dar şi firma VisualCandy şi Simona Andrei, fotograf, au contribuit la realizarea spectacolului umanitar.

De asemenea, au mai sprijinit campania Casa de Cultură a Studenţilor şi Universitatea „Dunărea de Jos”.

Deşi nu s-a strâns întreaga sumă preconizată înainte de campanie (2.500 de euro), Pavel le mulţumeşte în felul lui, fiecăruia dintre cei care s-au oprit, fie şi pentru o clipă, să-i asculte povestea.

Citit 571 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.