Soluţii pe timp de criză - Biblioteca municipală

Soluţii pe timp de criză - Biblioteca municipală
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Citim gratuit *

În continuare primim de la dumneavoastră, cititorii noştri, sfaturi anticriză. Mulţumindu-le celor care ne-au scris pe mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi aşteptând sugestiile dumneavoastră şi trimise „clasic”, prin poştă, pe adresa Galaţi, strada Domnească nr. 68, vă prezentăm sfaturile anti-criză pe ziua de astăzi.

„Am citit, recent, un sfat despre cum să mai reducem timpul în care televizorul funcţionează non stop. Pe mine şi aşa nu prea mă atrage televizorul, mai ales că numai politică şi minciuni se prezintă. În schimb, îmi place să citesc”.

„Problema este că, în ultimii ani, preţurile la cărţi au crescut extrem de mult. În urmă cu 7-8 ani, nu era lună în care să nu cumpăr măcar 2-3 cărţi. Acum greu mă mai ating de cărţile noi, pentru că preţurile sunt mari, iar pensia mea este mică”.

„Noroc de ziarele naţionale care au tot felul de oferte cu cărţi, dar şi 10 lei pe săptămână mi se pare un efort prea mare pentru pensia mea. Am încercat şi chiar am reuşit o perioadă de timp, să recitesc volumele pe care le am”.

„Însă vreau să citesc şi alte cărţi. Ştiţi ce am făcut? Mi-am făcut abonament la Biblioteca „V.A.Urechia”. Poate părea desuet, dar eu împrumut cărţi şi le citesc, astfel, fără să dau bani pe ele. Iar unele costă atât de mult, încât mi-aş da toată pensia, şi tot aş rămâne datoare la vânzător”, ne-a scris Carmen, o pensionară din Galaţi.

Aşadar, un sfat bun: nu vă privaţi de lectura noilor apariţii editoriale, doar din cauza preţurilor mari ale cărţilor. Puteţi împrumuta cărţi de la bibliotecă! Până data viitoare, criză uşoară!

Citit 601 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.