Muncitor nepalez de la Gospodărire Urbană, învățat de un coleg român să fure benzină

Muncitor nepalez de la Gospodărire Urbană, învățat de un coleg român să fure benzină
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Imaginile în care un muncitor gălățean angajat la Gospodărire Urbană îl învață pe colegul nepalez cum să fure benzină de la serviciu, ca să o vândă, au devenit virale pe internet, fiind preluate de presa națională, inclusiv de televiziuni. "Little benzin, no problem" ("Puțină benzină, nicio problemă"), îi explică românul, într-o engleză aproximativă, în timp ce toarnă benzina furată în bidoane de plastic. Dar nepalezul tot își face griji: "Director, no problem?" ("Nu vor fi probleme cu directorul?). "You take this one home, you sell, you want more money?" ("Iei asta acasă, o vinzi, vrei mai mulți bani?"), "No sector, no problem", îl asigură gălățeanul.
Dintre cei doi protagoniști ai filmării, ambii angajați de SC Gospodărire Urbană pentru cosit spațiile verzi, doar nepalezul mai are loc de muncă. Gălățeanul a fost dat pe mâna Poliției și i s-a desfăcut contractul de muncă.
"Seriozitatea lui era cel puțin îndoielnică, la nivel de zvon, cu mult timp înainte să îl prindem cu benzina furată. Primind această filmare, am făcut o mică pândă și l-am prins în flagrant, cu bidonul de zece litri de benzină în spate. Am chemat Poliția, Secția 5 și-a urmat procedurile legale, noi am urmat procedurile noastre legale. Am convocat comisia de disciplină, la care nu s-a prezentat, dându-și și el seama că nu are prea multe șanse. Ne-am continuat cercetarea disciplinară și am finalizat-o prin desfacerea contractului individual de muncă", ne-a declarat directorul general al SC Gospodărire Urbană, Dragoș Magearu.

Citit 3435 ori Ultima modificare Luni, 30 August 2021 16:26

6 comentarii

 • postat de cernea
  Sâmbătă, 28 August 2021 07:53
  46.97.169.***
  GOSPODARIRE URBANA, ce face și pentru ce primește bani??????? Ilegalități, abuzuri hoții... placate cu niște hotărâri de consiliu local sa para legale. Cine nu are post, politic ,este numit aici. Ocupa un scaun. Ia și salariu.
  3
  19
  Raportează
 • postat de Din Galati
  Sâmbătă, 28 August 2021 07:48
  86.124.206.***
  Asta e microscopic, alte cazuri:
  -alergand pe faleza, intr-o dimineata, trage o masina la impingatoare, langa Palatul Navigatiei, si avea porbagajul plin cu bidoane de 20l, de plastic, albastre.
  - acum vreo 2 ani vad o dubita wv transporter de aia veche colturoasa de vreo 20-30 ani, oprita n parcarea dd mai sus de MOL la iesire din Galați, opreste un TIR, ii baga ala un furtun in rezervor, iar in dubita bidoane de plastic legate intre ele cu furtune prin capac, si avea pompa, sa traga combustibil.
  - mai demult, vreo 3-4ani, vad un logan de politie opreste in fata la icepronav, vis a vis de Registrul Comerțului, scoate organul din portbagaj un bidon de 20, si l in baga in alt portbagaj al unei masini parcate acolo, de la care avea cheile.

  Este un oras plin cu hoti si pesti.

  Viva Galați.
  9
  49
  Raportează
 • postat de Fani
  Sâmbătă, 28 August 2021 06:55
  5.13.168.***
  Si aceia fiind benzina amestecata cu ulei de motor , ptr motocositoare ma mir cine va cumpara acea benzina , in plus poate ne spune ce salarii au cei de pe acolo de au ajuns sa fure asa cate un pic de colo .
  27
  5
  Raportează
 • postat de Nicolae Lovin
  Sâmbătă, 28 August 2021 06:54
  5.13.145.***
  Mai este in institutie acest individ ? Mai lucreaza ?
  3
  16
  Raportează
 • postat de म नेपाली हुँ
  Sâmbătă, 28 August 2021 01:51
  77.111.247.***
  @dax...tu bati campii rau de tot...habar nu ai pe ce lume esti.........................................

  Ca sa revenim din lumea tenebrelor mentale la realitate...acesti "muncitori" nepalezi (sau ce specie or mai fi ei...) stau (pe salariul lor triplu fata de al unui roman) toata ziua intinsi pe iarba sau rezemati de copaci, asculta muzica de a lor, in limba materna si se hidrateaza in timp ce poarta conversatii interminabile cu cei de acasa.
  Daca asta e viata de nepalez in Romania...AS VREA SA MA DECLAR SI EU NEPALEZ SI SA FAC EXACT CEEA CE FAC EI !!!
  22
  27
  Raportează
 • postat de Dax
  Sâmbătă, 28 August 2021 00:34
  109.166.129.***
  Asta nu e primul caz ... Sunt sute .. Ba nu , mii , zeci de mii in tot orasul , zilnic .. Doar ca se inchid ochii Constiintei .. " La mica intelegere " . E trist cand omul de rand e fortat intai de propria ineptie , iar apoi de mana sistemului , sa fure ... :/
  20
  28
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.