Nereguli în gestionarea serviciilor de telefonie mobilă

Nereguli în gestionarea serviciilor de telefonie mobilă
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Primarul tecucean Lucian Costin a solicitat Curții de Conturi un control amănunțit privind modul de gestionare a abonamentelor de telefonie mobilă în mandatul fostei administrații publice locale. Încă din luna noiembrie a anului trecut, după preluarea mandatului, acesta arăta că "Hurdubae (fostul edil-șef din Tecuci - n.r.) și echipa PSD au contractat servicii de telefonie în cuantum de 66.024,41 lei pe lună pentru următorii doi ani. Adică, peste 13.000 de euro/lună, adăugând că "avem abonamente mai multe decât personalul angajat, deși nu cred că instalatorii sau femeile de serviciu au nevoie de telefon mobil".

Ulterior, situația s-a adeverit, iar inspectorii Camerei de Conturi Galați au descoperit un prejudiciu de circa 500.000 de lei. Contactat telefonic de cotidianul nostru, Lucian Costin ne-a precizat că au fost contractate abonamente de telefonie mobilă pentru a fi obținute aparatele telefonice, iar, la această dată, acestea nu se mai regăsesc în instituție. "Este un prejudiciu pe care sunt obligat să-l recuperez și toate aceste aspecte vor ajunge în instanță", a mai precizat liberalul tecucean.

Totodată, Lucian Costin a adăugat că și în cazul tabletelor pentru școli există discrepanțe între cele contractate, circa 400, și cele existente efectiv, "golul de casă" fiind de circa 60 de tablete.

Citit 1868 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.