S-a inaugurat o grădină senzorială la "Inimă de copil"

S-a inaugurat o grădină senzorială la "Inimă de copil"
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Fundația "Inimă de Copil" a inaugurat, vineri, Grădina Senzorială construită în curtea Centrului de Recuperare și Reabilitare din strada Traian nr. 203. Investiția a fost realizată în cadrul proiectului "Emoții, culoare, senzații, echilibru și «unbutu» pentru copiii cu dizabilități", finanțat prin programul "În stare de bine", susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile. Este vorba despre un spațiu în aer liber, care le va permite specialiștilor din cadrul fundației să își diversifice terapiile și să le continue, în cazul în care situația pandemică va impune restricții în privința activităților desfășurate în spații închise. Terapiile desfășurate în cadrul Centrului de Recuperare și Reabilitare sunt foarte importante și nu pot fi întrerupte, pentru a fi eficiente.
"Cred că este o completare foarte bună a activității de recuperare. Ne bucurăm că este prima Grădină Senzorială așa de mare într-un Centru de Recuperare pentru copii cu dizabilități din Galați. Suntem recunoscători finanțatorului, care ne-a permis să facem acest spațiu de terapie și de joacă. Spațiul va permite și o interacțiune între grupuri mici de copii. Ceea ce, în acest moment, în sălile de terapie este mai greu, pentru că acolo terapiile se desfășoară individual", spune Anna Burtea, președinte al Fundației "Inimă de Copil".

Citit 972 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Septembrie 2021 00:35

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro