Iluminat public, în plină zi

Iluminat public, în plină zi
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

„În caz că nu se lucrează la iluminatul stradal. Strada Movilei ora 14,40”, reclamă un gălăţean pe grupul public "Galaţi: Sesizările cetăţenilor!" de pe Facebook. Aceasta este doar una dintre postările prin care gălăţenii care sesizează că, deşi este zi, sunt luminile aprinse şi se întreabă cine plăteşte pentru asta.

Printr-un comunicat de presă, Primăria municipiului Galați informează că, „în urma unui deranjament la rețeaua de distribuție a energiei electrice, pe unele străzi ale orașului, între care George Coșbuc, Aurel Vlaicu și Movilei, sistemul de iluminat public este funcțional pe timpul zilei. Echipe ale societății Electrica Distribuție și ale operatorului care asigură iluminatul public se află în teren în vederea identificării cauzei și remedierii defecțiunii.

Facem precizarea că această situație nu va genera niciun cost de la bugetul local privind energia electrică”, subliniază administraţia locală.

 

Citit 1304 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Octombrie 2021 19:15

1 comentariu

 • postat de marr
  Duminică, 24 Octombrie 2021 21:22
  86.124.206.***
  Niste Rautaciosi ... asta suntem . In loc sa le multumim ca ne-au pus lumina si ziua sa nu ne rupem Gaturile sau , dupa caz Masinile , dand in gropi !
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.