Vântul și-a făcut iar de cap în județ

Vântul și-a făcut iar de cap în județ
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Ultima parte a Codului galben de vânt puternic sub care a stat Galațiul timp de două zile a adus o serie de neplăceri pentru mai mulți gălățeni din județ, care au rămas fără curent electric. Conform datelor furnizate de compania Distribuție Energie Electrică România (DEER) - Sucursala Galați, miercuri, la ora 12,00, era înregistrat un deranjament colectiv în comuna Gohor, precum și alte 31 de deranjamente individuale, în localitățile Cuca, Frumușița, Berești, Umbrărești Deal, Liești și Tudor Vladimirescu.

Citit 1122 ori Ultima modificare Joi, 13 Ianuarie 2022 22:02

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro