Mărțișoare oferite de polițiștii locali, polițiștii de frontieră și jandarmi

Mărțișoare oferite de polițiștii locali, polițiștii de frontieră și jandarmi
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Vestitorii primăveri au fost ieri polițiștii locali, polițiștii de frontieră și jandarmii care le-au dăruit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor din România și Ucraina.

În prima zi de primăvară, polițiștii locali gălățeni au oferit mărțișoare florale în trei unități spitalicești de la nivelul municipiului, Spitalul de Pneumoftiziologie Galați, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase “Sfânta Cuvioasă Parascheva” și Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii. Acesta a fost un semn de recunoștință pentru cadrele medicale care de doi ani sunt în prima linie a luptei cu noul coronavirus.

Tot ieri, angajații Poliției Locale Galați au oprit șoferițele în trafic... cu flori, nu cu sancțiuni contravenționale.

Cea mai emoționantă acțiune a avut loc la blocul M11, unde polițiștii locali le-au oferit doamnelor și domnișoarelor din Ucraina flori și mărțișoare dulci.

Nici jandarmii și polițiștii de frontieră nu au fost mai prejos și le-au creat cetățenilor ucraineni, care și-au început primăvara pe pământ românesc, amintiri frumoase. Aceștia i-au întâmpinat pe ucraineni cu mesajul “O primăvară plină de speranță!”, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați.

“Am văzut și trăit astăzi (ieri - n.r.) momente pline de emoție, mulțumiri ale ucrainenilor pentru gesturile pline de umanitate arătate de români și lacrimile speranței, că totul va fi bine. O doamnă ne-a spus că va avea grijă de aceste flori, ca ele să îi aducă aminte de modul cum a fost primită la începutul primăverii în România, iar o tânără mămică ne-a spus: „These are the flowers of hope!”. Așa este, ieri, polițiștii de frontieră și jandarmii gălățeni au împărțit speranță!”, ne-a relatat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei.

 

Citit 2052 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Martie 2022 20:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.