Drumul Viilor sau Drumul Gropilor?

Drumul Viilor sau Drumul Gropilor?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

11 iunie 2010. Strada Drumul Viilor, paralelă cu Şoseaua de Centură a municipiului Galaţi, e marcată, din loc în loc, de găuri cu adâncimi de peste un metru care, cu tot pământul de pe margini, ocupă aproape în întregime un sens de circulaţie şi ciupesc şi din sensul opus.

Sunt urmele lucrărilor executate la branşamentele de apă rece din subteran.

“Aici a lucrat Citadina `98 în 2007-2008 şi ne-au pus robineţi din antimoniu, nu din fontă, care au cedat. La fiecare vecin s-a spart robinetul, apa s-a infiltrat în sol, şi a ieşit la suprafaţă, pe asfalt. Am făcut sesizare la Apă-Canal, au venit nişte muncitori, au săpat şi ne-au pus ei robineţi din fontă, dar nu au astupat gropile”, ne-a spus un locuitor de pe strada Drumul Viilor, Mircea Jitaru.

23 iunie 2010. Drumul Viilor este la fel de ştirb ca în urmă cu două săptămâni. Spălate de ploi, gropile de pe această stradă nu au fost acoperite nici acum, iar reprezentanţii Apă-Canal lasă să se înţeleagă că asta nici nu se va întâmpla prea curând.

“Acolo nu lucrăm noi, lucrează o firmă de construcţii, la comanda Primăriei. Reface branşamentele de apă. Până acum, firma nu a venit cu solicitare de oprire a apei, pentru probe”, a declarat, ieri, directorul tehnic al societăţii Apă-Canal, Niţă Podaru.

Explicaţie foto 1: “Drumul Viilor, pe 11 iunie”

Explicaţie foto 2 :  “Drumul Viilor, pe 23 iunie”

Citit 839 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.