„Marşul pentru viaţă” în Eparhia Dunării de Jos

„Marşul pentru viaţă” în Eparhia Dunării de Jos
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

În municipiul Galaţi, sâmbătă, 26 martie, creştini de toate vârstele, dar îndeosebi tineri - elevi, studenţi şi familii cu mulţi copii s-au adunat şi au participat, pe Faleza Superioară a Dunării, la "Marşul pentru viaţă", care s-a încheiat, la Biserica ”Precista“, cu citirea Acatistului Bunei Vestiri şi rostirea de rugăciuni pentru ocrotirea pruncilor, a tinerilor şi a familiei.

”Preotul protoiereu Valentin Rădoi a transmis participanţilor cuvântul de binecuvântare şi de apreciere al Înalt Prea Sfinţitului Părinte Arhiepiscop Casian pentru acest frumos pelerinaj de susţinere a unei vieţi normale, precum şi pentru mărturisirea dreptului la viaţă şi implicarea în ocrotirea celor ce sunt hărăzite de Dumnezeu pentru a fi mame. La final, în curtea Bisericii «Precista», tinerii şi copiii prezenți au cântat imnuri închinate Maicii Domnului şi s-au bucurat de soarele şi spaţiul generos şi primitor al acestei biserici gălăţene”, se arată într-un comunicat de presă al Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

Un eveniment asemănător a avut loc și la Brăila, pe esplanada Catedralei „Naşterea Domnului“ din centrul municipiului, dar și în alte localități din Eparhia Dunării de Jos.

Citit 1210 ori Ultima modificare Marți, 29 Martie 2022 17:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.