Tragedie şi gâlceavă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ne va fi sau nu de deochi, trebuie s-o spunem: am încheiat un weekend mult mai liniştit decât precedentele. Evident, n-au lipsit incidentele violente şi nici tragediile.

Mort la petrecere

„În cursul nopţii, am intervenit pentru a ajuta un bărbat în vârstă de 56 de ani, aflat la o petrecere de botez. Pacientul intrase în stop cardiac şi, în ciuda eforturilor conjugate ale Ambulanţei şi ale serviciului SMRUD, în cele din urmă a decedat”, a precizat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi.

Să ne înecăm, înainte să dea potopul!

O femeia din Nămoloasa a fost la un pas să se înece – de bună voie, din informaţiile medicilor de urgenţă – dar a fost salvată la timp. După  ce a primit şi îngrijirile echipajului de la Ambulanţă, şi-a revenit suficient încât să poată refuza transportul la spital.

Bătaia-i ruptă din Rai?

La Smârdan, vreo câţiva tineri s-au luat la bătaie ca pe maidan şi au avut nevoie de îngrijirile Ambulanţei. La Urgenţe au mai ajuns şi alte câteva victime ale diverşilor cunoscuţi sau necunoscuţi agresivi.

Dacă tot n-are Spitalul Clinic de Urgenţă de nici unele, măcar să-şi consume şi provizia de urgenţă pentru a îngriji bătăuşi!

Citit 636 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.