Concursuri profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă

Concursuri profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

La data de 9 iunie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „General Eremia Grigorescu” al judeţului Galaţi a organizat pe Stadionul ”Portu Roșu” etapa judeţeană a „Concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă”. Concursul a constat în trei probe practice: ștafeta 4x100 de metri, pista cu obstacole pe 100 de metri și dispozitivul de intervenție. Competiția a avut ca scop dezvoltarea și perfecționarea aptitudinilor și a deprinderilor necesare pentru a îndeplini cu succes acțiunile de intervenție în situații de urgență, evaluarea nivelului de pregătire a capacității de intervenție a membrilor serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență, dar și popularizarea unor aspecte din activitățile desfășurate de către aceștia prin rândul cetățenilor.

În urma celor trei probe practice, a rezultat și un clasament, clasamentul pentru cei de la Servicii Voluntare pentru Situații de Urgență, câștigătorii au fost cei de la S.V.S.U Nămoloasa, fiind cei clasați pe primul loc, pe al doilea loc s-au clasat cei de la S.V.S.U Cudalbi, iar pe locul trei S.V.S.U Ghidigeni.

În cazul celor de la Servicii Private pentru Situații de Urgență, pe locul 1 sunt S.P.S.U SSG Fire&Rescue, pe locul doi S.P.S.U Conpet SA, iar cei de pe al treilea loc sunt S.P.S.U SC Dietscon O&M.

Echipele clasate pe primul loc vor reprezenta județul Galați la faza interjudețeană a concursului.

Citit 1137 ori Ultima modificare Luni, 13 Iunie 2022 15:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.