Peste 200 de contestaţii la titularizare

Peste 200 de contestaţii la titularizare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La cele două centre de examen de la titularizare s-au depus 236 de contestaţii de către candidaţii nemulţumiţi. Cele mai multe cereri s-au înregistrat la specializarea educaţie fizică, unde 33 de concurenţi consideră că nu au fost notaţi corect.

S-au mai depus 29 de cereri la engleză, 28 la educatoare, câte 20 la română şi istorie şi 16 la matematică.  

„Noi am trimis electronic cererile la cele 11 centre de evaluare. Lucrările se vor recorecta tot acolo de alţi profesori. Noi nici n-am văzut şi probabil nici nu vom vedea tezele”.

„Aşa că nu mai poate plana nicio suspiciune asupra noastră, aşa cum s-a întâmplat anul trecut”, ne-a declarat inspectorul general-adjunct Onuţ Atanasiu, preşedintele comisiei judeţene de monitorizare a concursului de titularizare.

În cursul zilei de astăzi urmează să se afişeze rezultatele finale şi ierarhia candidaţilor care vor avea dreptul să aleagă în ordinea mediilor posturile disponibile.

Mâine va avea loc repartiţia candidaţilor pe posturile titularizabile,  după un grafic anunţat pe site-ul inspectoratului la http://www.isj.gl.edu.ro/html/examene_p.htm. Candidaţii trebuie să se prezinte cu buletinul de identitate. În cazul în care nu pot veni, pot desemna prin procură notarială o altă persoană.

Pe 26 iulie se vor rezolva, tot în şedinţă publică detaşările la cerere, pe 27 iulie – continuitatea la suplinire, iar pe 28 şi 29 iulie se vor împărţi posturile pentru suplinire calificată.

Citit 1305 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.