Trotuare uitate de constructori și o groapă-cadou în Micro 40

Trotuare uitate de constructori și o groapă-cadou în Micro 40
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Lucrările de modernizare pe axa Traian Vuia – Henri Coandă – George Coșbuc continuă. A anunțat-o și Primăria zilele trecute, se vede și cu ochiul liber. Dar tot cu ochiul liber se văd și unele „detalii”, care să sperăm că au fost doar uitate de constructori pentru a reveni ulterior asupra lor, nu lăsate complet de izbeliște.

Așa cum ați putut afla din ziarul „Viața liberă”, primarul Ionuț Pucheanu a povestit că, la începutul lunii iulie, a inspectat la pas lucrările efectuate de la complexul vechi din Micro 40 și până la Patinoar și că nu i-au plăcut anumite sectoare, punând în vedere constructorilor remedierea situațiilor. Primarul s-a referit și la trotuarele de pe partea dreaptă a bulevardului Traian Vuia, cum mergi spre intersecția cu Henri Coandă (către fostul „Prinț și cerșetor”). Semnalăm și noi un aspect din aceeași zonă pe care edilul-șef poate că nu l-a văzut, în speranța că situația va fi remediată.

Așadar, prima străduță la dreapta, pe sensul de mers de pe Traian Vuia către Henri Coandă, în fața blocului L2 (imediat după magazinul „Carrera”), a fost asfaltată pe o porțiune de 15-20 de metri de la strada principală. Însă asfaltul se termină brusc, fix într-o groapă, care le dă mari bătăi de cap sutelor de gălățeni care intră cu mașinile pe străduța respectivă. E suficient un moment de neatenție sau de neștiință pentru cei care nu locuiesc în zonă, pentru ca sunetul de tablă izbită de asfalt să te atenționeze că... ceva nu e deloc ok. Capcana pentru șoferi este și mai periculoasă atunci când plouă, iar apa se adună în groapă. Pentru aducerea la normal a lucrurilor nu e nevoie de cine știe ce operă de artă inginerească, ci numai de vreo două roabe de asfalt, care să fie nivelat apoi și compactat cu simț de răspundere.

De asemenea, pe lungimea pe care s-a asfaltat capătul de străduță s-au pus și borduri noi, numai că „trotuarele” au rămas pline de gropi. Niște asfalt și un utilaj ar rezolva rapid și situația aceasta. Sperăm să putem semnala cât de curând faptul că groapa și trotuarele din această zonă au fost „rezolvate” de cei care le-au uitat.

Citit 2672 ori Ultima modificare Duminică, 14 August 2022 08:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.