Concurenţă mare în cea de-a doua sesiune

Concurenţă mare în cea de-a doua sesiune
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Facultatea de Educaţie Fizică rămâne în top, cu 35 de candidaţi pe un loc la buget * 763 de candidaţi la masterat

Locurile la buget pentru cea de-a doua sesiune de admitere studii de licenţă la Universitatea „Dunărea de Jos” se ocupaseră ieri, după cea de-a doua zi de înscriere. În jurul orei 15.45 îşi depuseseră dosarele 611 candidaţi, cu peste 800 de fişe.

La unele facultăţi, concurenţa era deja foarte mare. De exemplu, la Educaţie Fizică şi Sport, pe sigurul loc la buget se înscriseseră 35 de candidaţi. Mulţi dintre ei vor avea însă şansa să fie admişi pe cele 65 de locuri cu taxă. Concurenţă foarte mare se înregistra ieri şi la Facultatea de Ştiinţe Economice – 13.25 pe loc, la Ştiinţe Juridice – 10.65 pe loc, la Istorie şi Teologie – 10.50 pe loc şi la Nave – 8.50 pe loc.

La Mecanică, deşi concurenţa era doar de un singur candidat pe loc, se numărau 133 de înscrişi.  

Înghesuială şi la masterat

Pentru admiterea la masterat îşi depuseseră ieri dosarele 763 de absolvenţi de studii de licenţă. Dacă la unele specializări pe locurile de la buget concurenţa era deocamdată destul de mică, la Ştiinţe Economice, Ştiinţe Politice, Educaţie Fizică şi Istorie şi Teologie ajunseseră după a doua zi de înscriere să fie câte 2 candidaţi pe loc.

În timp ce astăzi este ultima zi de înscrieri la admitere ciclul I, studii de licenţă, cei de la masterat mai au la dispoziţie şi ziua de mâine pentru a-şi depune dosarele.    

Citit 1247 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.