Direcţia de Sănătate desfiinţează Compartimentul Tecuci

Direcţia de Sănătate desfiinţează Compartimentul Tecuci
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ministerul Sănătăţii a hotărât la sfârşitul lunii trecute desfiinţarea mai multor posturi din cadrul Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică Galaţi. Astfel, decizia de restructurare primită miercuri la DSJP Galaţi prevede ca instituţia să funcţioneze cu 114 angajaţi, cu 12 mai puţin decât la ora actuală. Potrivit declaraţiei directorului Direcţiei de Sănătate, dr. Valentin Boldea (FOTO), în zilele următoare se va decide cu exactitate cine pleacă.

„Trebuie să desfiinţăm Compartimentul Teritorial Tecuci şi probabil că angajaţii de acolo vor fi cei mai afectaţi de această decizie. Mai sunt şi câteva persoane în prag de pensionare, care mai au câte o lună, două până la pensie. În zilele următoare vom evalua situaţia şi vom pune în aplicare ordinul emis de minister”, a precizat şeful DJSP.

E de la sine înţeles că responsabilităţile personalului care va fi concediat la Tecuci vor fi preluate de către angajaţii gălăţeni. „În acest fel vom reduce şi cheltuielile cu sediul de la Tecuci care se ridicau la peste 100 de milioane de lei vechi pe lună”, a mai spus doctorul Boldea.

Potrivit directorului DJSP Galaţi, Ministerul Sănătăţii nu a mai prevăzut alte restructurări în viitorul apropiat. Acesta recunoaşte însă că noi decizii de acest gen ar putea afecta funcţionarea instituţiei gălăţene.

Citit 927 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.