Trafic aglomerat vineri şi sâmbătă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cine şi-a programat pentru zilele de vineri şi sâmbătă să plece din Galaţi, către Brăila, sau să îşi facă aprovizionarea de sfârşit de săptămână de la cele două supermaketuri de la ieşirea din oraş, ar trebui să îşi refacă planurile sau să se înarmeze cu foarte multă răbdare.

Asta, pentru că traficul rutier – cel puţin până la capătul podului de peste Siret – va fi extrem de aglomerat, având în vedere că vineri şi sâmbătă seară se va desfăşura, în zonă, prima ediţie a Festivalului de Muzică Electronică din Galaţi.

La evenimentul, organizat de un club din Galaţi, în parteneriat cu Primăria municipiului Galaţi şi care se va desfăşura în parcarea celui mai mare supermarket din zonă, se aşteaptă participarea a minim 2.500 de persoane, care se vor deplasa acolo cu maşini personale, microbuze sau autobuze.

Deşi Primăria Galaţi este amintită ca şi co-organizator, din declaraţiile viceprimarului Nicuşor Ciumacenco nu a reieşit că administraţia locală ar contribui, financiar, cu ceva anume: transportul în comun nu este suplimentat în zonă, toaletele ecologice aduse vor fi plătite de organizatorul principal şi până şi poliţiştii comunitari care vor păzi zona se vor afla într-o activitate comună, de pază şi ordine publică.

De fapt, singurul ajutor pe care primăria l-a oferit organizatorului principal a fost publicitatea gratuită pe care a făcut-o, ieri, viceprimarul Ciumacenco, prezentând acest eveniment în cadrul unei conferinţe de presă, desfăşurate în sediul instituţiei de stat…

Citit 735 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.