Lumină pe aleile din Micro 40

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Situaţia s-a îmbunătăţit după ce, săptămâna trecută, am semnalat în ziarul „Viaţa liberă” situaţia din cartierul Micro 40, unde stâlpii de iluminat public stradal nu mai ardeau de un an şi trei luni. Reamintim, pe scurt, povestea: stâlpii de iluminat, montaţi în spatele blocului M 2, de pe strada Milcov nr. 46, au încetat să mai funcţioneze în luna martie a anului trecut.

După mai multe scrisori către Primărie (la care instituţia a răspuns, dar fără să ia şi măsurile reale, în teren), locatarii din zonă au renunţat să mai creadă că vor avea vreodată, din nou, lumină, seara, pe aleile dintre blocuri.

Totuşi, după ce am semnalat cazul în ziar, directorul Direcţiei Tehnice din cadrul Primăriei municipiului Galaţi, Laurenţiu Jalbă, a promis că va rezolva problema. Ceea ce s-a şi întâmplat.

„În urma intervenţiilor, de pe data de 13 august, stâlpii de iluminat de pe strada Milcov nr. 46 au fost repuşi în funcţiune”, ne-a declarat, ieri, Laurenţiu Jalbă.

În cazul în care stâlpii se impresionează de atâta atenţie câtă au primit în ultimele zile şi decid să nu mai funcţioneze, din nou, aşteptăm reacţii din partea locatarilor!

Citit 595 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.