Prima probă scrisă a bacalaureatului

Prima probă scrisă a bacalaureatului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În sesiunea din august-septembrie, examenul la limba şi literatura română se desfăşoară în 9 centre diferite * În trei dintre acestea, proba este supravegheată cu ajutorul camerelor video *

Astăzi se desfăşoară prima probă scrisă din sesiunea a doua a examenului de bacalaureat. Proba la limba şi literatura română are loc în 9 centre de examen, în 3 dintre acestea candidaţii urmând să fie supravegheaţi şi cu ajutorul unor camere video.

În total, la sesiunea din august-septembrie a bacalaureatului s-au înscris 3.186 elevi, dintre care 2.415 absolvenţi din seria curentă (2010) şi 771 din seriile anterioare.

Miercuri, 1 septembrie, candidaţii se vor prezenta la proba obligatorie dintr-o disciplină specifică profilului, iar vineri, pe 3 septembrie, vor susţine proba dintr-o disciplină la alegere.

Rezultatele se afişează pe 5 septembrie, iar eventualele contestaţii se depun în aceeaşi zi, în intervalul orar 16–20. Rezultatele finale vor fi afişate pe 9 septembrie.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Galaţi declară că toate comisiile de organizare a bacalaureatului s-au constituit fără probleme, în ciuda faptului că indemnizaţiile de participare la examene s-au diminuat, la rândul lor, cu 25 la sută.                   

Citit 665 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.