Câte persoane au ajuns la Urgențe din cauza gheții

Câte persoane au ajuns la Urgențe din cauza gheții
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Zăpada din weekendul trecut a determinat şi creşterea numărului de accidente auto soldate cu victime, dar și numeroase probleme generate de gheața de pe trotuare.

Potrivit unui medic al Spitalului Județean "Sf. Andrei", în jur de 10 persoane au ajuns în fiecare zi la Unitatea de Primiri Urgenţe, din cauza căzăturilor suferite pe gheață. Pe lângă persoanele căzute pe gheață, au fost și șoferi ajunşi la spital din cauza accidentelor suferite pe șoselele nedeszăpezite.

Am vorbit, luni dimineaţă, cu câteva persoane rănite, care așteptau pe holurile spitalului.

Raluca: "Am căzut din cauza poleiului depus pe scara blocului. Nu am pe cine să dau vina, pentru că acest val polar a venit pe neașteptate și nu a putut nimeni să ştie că se va depune sau nu atâta zăpadă. Am văzut că pe trotuare sunt cărări făcute de oameni pentru a se putea deplasa, de exemplu la intrarea în oraș, pe Brăilei, unde se vede clar că nu a călcat nimeni de la Primărie pentru a deszăpezi."

Mihai: "Am pierdut controlul mașinii și am ieșit de pe carosabil, nu este nimic grav, doar o luxație la picior. Acest val de ninsori abundente trebuia anunţat dinainte, ca lumea să nu fie surprinsă pe șosele cu vizibilitate zero și fără habar de ce se întâmplă. Acum o lună, am văzut o volă care arunca nisip pe jos, deşi doar plouase afară, iar acum când chiar este nevoie de astfel de utilaje nu le scoatem și închidem drumurile, că este mai ușor aşa."

Citit 970 ori Ultima modificare Marți, 31 Ianuarie 2023 07:52

2 comentarii

  • postat de UPS!
    Marți, 31 Ianuarie 2023 10:19
    5.2.209.***
    printre blocuri de jale, nu se cunoste deloc interventia celor care trebuia sa dezapezesca. Zapada asta a fost ca un examen dar de primarie, din pacate pt noi locuitorii orasului, Primaria a picat examenul cu brio.
    0
    0
  • postat de Dubla fractura
    Marți, 31 Ianuarie 2023 09:29
    86.34.187.***
    Sa multumeasca autoritatilor toti aplaudacii de serviciu. Bravo! Felicitari!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.