Un gălăţean a venit la „Românii au talent” pentru a-şi recâştiga fosta iubită (VIDEO)
Foto: Pro TV

Un gălăţean a venit la „Românii au talent” pentru a-şi recâştiga fosta iubită (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Gălăţeanul Cătălin Matei, în vârstă de 47 de ani, a venit din Italia la „Românii au talent” în speranţa că vocea lui va ajunge la inima celei cu care ar fi trebuit să se căsătorească în 2019, şi că o va recâştiga. Încă de la primele acorduri ale melodiei „Ave Maria”, Andrei i s-a părut că vocea gălăţeanului răsună ca în biserică, de parcă ar cânta un părinte. Şi n-a fost deloc departe de adevăr! Cătălin Matei a urmat Seminarul Teologic din Galați în perioada 1991-1996, apoi trei ani de Teologie.

Conform Pro Tv, de-a lungul timpului, gălăţeanul a fost cântăreț în biserică și întotdeauna primea felicitări sau complimente pentru vocea lui, atât de la profesioniști, cât și de la oameni simpli.

Cătălin Matei este stabilit în Italia din 2007, iar de trei luni lucrează ca şofer de TIR. Cel mai mare regret al său este că nu s-a căsătorit cu cea cu care trebuia să facă nunta: o ploieşteancă foarte frumoasă, pe nume Andra. Îşi doreşte să o recâştige, motiv pentru care a venit să cânte la „Românii au talent”.

„Ai cântat foarte frumos şi foarte din suflet! Asta am simţit! Mi-a dat o linişte şi melodia care este atât de specială şi de sensibilă, dar şi modul în care ai cântat-o”, a exclamat, de la masa juriului, artista Andra, după ce l-a ascultat interpretând „Ave Maria”.

„Eu sper să se întoarcă Andra la tine, să nu vii şi anul viitor, că eu nu cred că rezist de două ori să te ascult. Ai cântat de m-ai uns la suflet, dar aşa jale... Ţie îţi pare rău de tot după ea, dacă ai venit tu la "Românii au talent"”, a dat-o pe glumă Mihai Bobonete. Actorul l-a şi spovedit ad-hoc pe gălăţean întrebându-l cu ce i-a greşit iubitei. Nu a acordat prioritate... la românce, după cum a mărturisit Cătălin Matei şi a primit iertarea lui Bobonete. Sperăm că şi pe a celei pe care gălăţeanul şi-o doreşte de soţie.

Cu trei "Da"-uri din partea Andrei, a lui Dragoş Bucur şi a lui Andi Moisescu, dar şi cu un "Nu" de la Bobonete, Cătălin Matei s-a calificat în etapa următoare. Şi a primit un sfat preţios din partea Andrei, pentru ploieşteanca Andra, pe care o vrea înapoi: „Iubirea schimbă tot”.

Puteţi viziona aici momentul gălăţeanului!

Citit 7709 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Martie 2023 06:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.