Elevii pot solicita „Bani de liceu”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Până pe 1 octombrie, liceeni din familii cu venituri sub 150 de lei pe membru de familie trebuie să depună dosarul cu actele necesare obţinerii bursei lunare *

De astăzi, elevii din familii cu venituri mici pot solicita, de la şcoală, bursa „Bani de liceu”. Cererile pentru acest program naţional de protecţie socială se depun la secretariatele liceelor, între 15 septembrie şi 1 octombrie.

Beneficiarii unei burse în valoare de 180 de lei lunar sunt elevii aflaţi în întreţinerea familiilor al căror venit brut lunar pe membru de familie, realizat în ultimele trei luni, este de maximum 150 de lei, precum şi elevii aflaţi sub tutelă, în familii cu acelaşi venit mic.

În perioada 1 - 23 octombrie, o comisie efectuează anchete sociale şi evaluează eligibilitatea cererilor depuse. Până pe 29 octombrie, lista beneficiarilor va fi afişată la sediul unităţii şcolare şi pe siteul www.banideliceu.edu.ro, astfel încât, între 28 octombrie şi 2 noiembrie, să poată fi depuse eventualele contestaţii. Lista finală a beneficiarilor bursei va fi cunoscută pe 6 noiembrie.

Citit 1198 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.