100 de semnături pentru Narcisa Boldeanu

100 de semnături pentru Narcisa Boldeanu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Pentru că a anunţat presa, nu va fi niciodată directoare, cât sunt eu inspector general”, ne-au spus părinţii motivul invocat de şeful învăţământului gălăţean *

10 părinţi au venit ieri la Inspectoratul Şcolar Judeţean pentru a  depune un memoriu cu peste 100 de semnături.

„Suntem doar reprezentanţii părinţilor elevilor de la Şcoala din Blânzi, avem o sută de semnături prin care cerem ca doamna Narcisa Boldeanu să fie directoarea şcolii. Este mult mai capabilă faţă de doamna Avram, care este violentă şi nici nu va face treabă aşa cum va face doamna Boldeanu”, ne-au spus părinţii, plini de speranţă, înainte să intre în audienţă la inspectorul general.

După ce au ieşit din audienţă, oamenii erau efectiv uluiţi: „Ne-a spus că, şi dacă o va schimba pe învăţătoarea Avram,  cât va fi el inspector general, doamna Boldeanu nu va fi directoare pentru că a anunţat presa şi pentru că a ridicat părinţii împotriva lui”.

„Ca şi cum, dacă nu s-ar fi scris în presă şi nu am fi mers s-o susţinem, ar fi avut vreo şansă. Învăţământul a devenit moşia unora cu funcţii în partid”, ne spune una dintre mame, la ieşirea din audienţă. 

Dezorientaţi şi revoltaţi, oamenii au făcut cale întoarsă spre satul lor cu convingerea nu mai există dreptate pe lumea asta. „Ne gândim ce vom face, nu vrem ca lucrurile să rămână aşa”, au mai spus ei.

Citit 2626 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.