Liga Studenţilor aniversează 15 ani

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liga Studenţilor din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi sărbătoreşte în acest week-end 15 ani de la reactivarea organizaţiei, prilejuită de marile mişcări studenţeşti din toamna anului 1995. Manifestările debutează cu o şedinţă festivă în Sala Senatului, în cadrul căreia noul Birou Executiv îşi va prelua atribuţiile pentru mandatul 2010 – 2012.

Vor mai participa Seniori ai Ligii Studenţilor din România (1990 – 1997), Allumni ai Alianţei Naţionale a Organizaţiilor Studenţeşti din România, Seniori ai Ligii Studenţilor din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, membrii ai ANSOR ce au marcat şi influenţat mişcarea studenţească atât la nivel local cât şi naţional, cât şi personalităţi ale vieţii civice din România, respectiv, preşedintele Asociaţiei „21 Decembrie 1989”, domnul Teodor Mărieş.

Şedinţa va fi urmată de Simpozionul Naţional Studenţesc, organizat de Casa de Cultura a Studenţilor din Galaţi şi Liga Studenţilor din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi. Evenimentul se va continua sâmbătă cu o petrecere în Club S şi cu un concert Paraziţii, duminică, în campus.

Citit 561 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.