SONDAJ: Cum li se par gălățenilor reducerile de tarife de la Plaja „Dunărea”
Foto: Rareș Budeanu

SONDAJ: Cum li se par gălățenilor reducerile de tarife de la Plaja „Dunărea”
Evaluaţi acest articol
(28 voturi)

Plaja ”Dunărea” din Galați continuă să rămână o destinație de top pentru relaxare și distracție, iar acum, cu introducerea zilelor de reducere pentru diverse categorii de vârstă, experiența se dovedește a fi mai atractivă pentru anumiți gălățeni. Primăria Galați a lansat această inițiativă prin care fiecare zi a săptămânii are o tematică specială de reducere, adresându-se astfel unui spectru larg de vizitatori. 

Ziua reducerilor pentru elevi, studenți și vârstnici- miercurea

Miercurea este ziua în care elevii, studenții și vârstnicii sunt încântați să beneficieze de o reducere impresionantă de 50% la tariful de acces. Pentru aceste categorii, oferta reprezintă o oportunitate excelentă de a-și petrece timpul într-un mediu relaxant și distractiv, fără a-și depăși bugetul.

Maria Stănescu (studentă, 24 de ani): "Miercurea a devenit cu siguranță ziua mea preferată de la Plaja «Dunărea». Fiind studentă, bugetul meu este limitat, iar această reducere înseamnă mult pentru mine. Îmi pot permite să vin mai des și să mă bucur de soare și apă în timp ce economisesc."

Andrei Oprișan (student, 21 de ani): "M-am simțit foarte norocos să descopăr că miercurea am o reducere semnificativă la Plaja «Dunărea». Fiind student, bugetul meu este restrâns, iar această ofertă m-a încurajat să îmi petrec timpul liber aici. Mă simt apreciat ca vizitator și cu siguranță voi reveni.”

Gheorghe Ivanov (pensionar, 70 de ani): "Mă bucur că avem și noi o zi specială la plajă. Așa pot să mă relaxez în liniște și să profit de natură, fără să mă îngrijorez prea mult de costuri. Este o inițiativă minunată din partea Primăriei Galați."

Cristi Diaconu (17 ani, elev): „Eu mă bucur că putem veni într-o zi din săptămână în care avem reduceri destul de mărișoare pentru distracția de pe plajă, astfel, pot veni împreună cu prietenii mei pentru a ne distra cât a mai rămas din vacanță.

Citit 3367 ori Ultima modificare Joi, 10 August 2023 19:08

4 comentarii

  • postat de comunismul
    Duminică, 13 August 2023 16:55
    5.13.130.***
    pai da! asa imi amintesc ca era si la centrul delfinul! acolo tot asa erai student! beneficiai si de o reducere! asa si aici! desi nu inteleg ce treaba are plaja dunarea cu centrul delfinul! adica ce treaba are sula cu prefectura!? da ma rog treaba lor! ei au construit-o asa! nu e problema mea!
    0
    0
  • postat de Cristi
    Joi, 10 August 2023 13:16
    5.2.209.***
    Neinteresante! Avem pod peste Dunare si nu multumita autoritatilor galatene care s-au tot pozat prin zona, putem merge cu usurinta la mare ca iesim mai bine la pret.
    0
    0
  • postat de florin
    Joi, 10 August 2023 10:30
    46.97.176.***
    Multumim din inima partidului!(sic!)
    0
    0
  • postat de pompidou
    Joi, 10 August 2023 08:57
    5.13.149.***
    A fost frumos dar dusurile de pe plaja cu nisip nu au functionat toata ziua, toate trei erau defecte.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.