Program de mentorat pentru bobocii basarabeni

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Până pe 25 octombrie, studenţii din Republica Moldova aflaţi în anul I de studiu la Galaţi se pot înscrie la „Succes în România”, primul program de mentorat dedicat lor în exclusivitate. Organizat de JCI Bucureşti, proiectul îşi propune să contribuie la integrarea socială şi culturală a studenţilor veniţi din afara graniţelor ţării prin transferul de experienţă de viaţă de la mentor la student.

Astfel, 30 de studenţi selectaţi pe bază de scrisoare de motivare vor beneficia de consilierea a 30 de mentori în cadrul unor întâlniri periodice pe întreaga durată a anului universitar 2010-2011.

„Prin intermediul acestui program de mentorat vrem să oferim un sprijin similar tinerilor abia sosiţi în România la studii. Ei au mare nevoie de noi, românii de aici, pentru a depăşi problemele de adaptare”, spune Marius Vetrici, iniţiatorul şi coordonatorul programului.

Pentru înscrieri şi informaţii despre program puteţi vizita www.succesinromania.ro. Programul este organizat cu sprijinul Ligii Studenţilor Basarabeni, Asociaţiei Studenţilor şi Elevilor Basarabeni, Organizaţiei Studenţilor Basarabeni din Bucureşti.

Citit 479 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.