Premii de 10.000 de lei la „C. Calude”

Premii de 10.000 de lei la „C. Calude”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Concursul interjudeţean de matematică „C. S. Calude”, organizat de Colegiul Naţional „V. Alecsandri” şi ajuns anul acesta la a XI-a ediţie, şi-a câştigat un renume binemeritat printre elevii din toată ţara, datorită seriozităţii şi obiectivităţii cu care este organizat.

Secţiunea pentru clasele a V-a şi a VI-a a fost organizată pe 16 octombrie, iar la sfârşitul acestei săptămâni s-a derulat competiţia pentru elevii din clasele VII-XII (individual şi pe echipe).

În total, la cele două secţiuni au participat aproximativ 1.500 de elevi din Galaţi, Constanţa, Tulcea, Bucureşti, Buzău, Brăila, Vrancea, Vaslui, Iaşi, Dolj, Braşov, Hunedoara, Bacău şi Timiş. Fondul de premiere pentru cele două secţiuni s-a ridicat la 13.500 de lei.

S-au acordat în total 58 de premii. Dintre acestea, numai 8 au fost câştigate de elevi gălăţeni.  La secţiunea claselor a V-a şi a VI-a s-au acordat două premii I pentru doi elevi de la CNVA, Mihaela Carp şi Alexandru Suru.

La clasele VII-XII, au primit premiul al III-lea Dan Eniceicu (CNVA) şi Dorin Clisu (Pedagogic).  Totodată, patru elevi de la CNVA au obţinut premiul I la secţiunea pe echipe: Mirela Oană, Dan Dănăilă, Paul Cosma şi Cristian Chirac.  Mai multe informaţii pe site-ul www.mategl.com.

Citit 2619 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.