Balul bobocilor de la „Davila”, ca spectacol

Balul bobocilor de la „Davila”, ca spectacol
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ana Maria Crăciun şi Andreea Marin, pe scena şcolii

Ca de obicei, spectacolul care a desemnat sâmbătă miss-urile şi misterii de la „Davila” a fost o demonstraţie de adevărat impresariat artistic de care ar trebui să dea dovadă şi instituţii de cultură cu experienţă. Am avut parte de un miniconcert al premiantei noastre de la San Remo, abia întoarsă din Norvegia, micuţa stea mare Ana Maria Crăciun, care a fost doar una dintre atracţiile scenei… 

Ediţia a XVII-a a Balului bobocilor la Şcoala postliceală sanitară „Carol Davila” a fost organizată, sâmbătă seara, în sala Teatrului Muzical „Nae Leonard”, de elevii din anul trei ai şcolii, împinşi în luptă de eleva Geanina Costandache.

Printre alţi artişti care au evoluat pe scenă, micii dansatori Laura şi Alexandru, copiii de la Şcoala de dans „Fantezia”  premiaţi internaţional, solistul Cătălin Raţă, cu o voce de remarcat, formaţia de muzică uşoară „Numai pe roşu”, formaţia de dans „Vibe alive”, ba chiar şi… Andreea Marin. De fapt, o interpretă gălăţeancă cu glas frumos şi nume potrivit. 

Nu mai puţin de 18 premii, şi nu doar constând în diplome şi flori, ci şi  un sejur la Bran, o cină romantică, abonament la o sală de fitness, reduceri la şcoala de şoferi, şedinţe cosmetice etc. etc.

Nu mai puţin de 25 de sponsori au făcut posibilă premierea fastuoasă şi chiar spectacolul! S-au înscris pe listă o bancă, restaurant, centru farmaceutic saloane de înfrumuseţare, o florărie, o cofetărie, o şcoală de şoferi şi alta de dans, o firmă de pază şi protecţie etc.

Ca de obicei, juriul care a avut de deliberat la greu a arătat importanţa care i se dă şcolii: Elena Corcăcel – inspector şcolar, actorul Vlad Vasiliu – directorul Teatrului Dramatic, prof. Ilie Zanfir – directorul Bibliotecii Judeţene, cărora li s-au adăugat, din partea gazdelor, directorul şcolii, prof. dr. Barbu Leibovici, şi o reprezentantă a Consiliului Elevilor din şcoală, Tina Manoliu.

Premii au fost multe: Miss şi Mister Boboc, Premiile I, II şi III pentru fete şi băieţi,  Miss şi Mister Popularitate, Miss şi Mister Asistent, Miss şi Mister Esculap - premiul revistei  şcolii, Miss şi Mister Carol Davila, premii de participare.

Să notăm măcar numele celor care au obţinut trofeul maxim: Miss Boboc: Nicoleta Lungu, 20 de ani, zodia Rac, dar n-a tras-o înapoi, ci înainte. Îi plac dansul şi călătoriile şi are drept moto: „Orice şut primit – un pas înainte”. Acum a fost un… şut plăcut.

Mister Boboc: Mihai Gabriel Dudu, 19 ani,  Vărsător – a putut vărsa o cupă de şampanie, a victoriei. Şi el iubeşte plimbările şi dansul, se potriveşte deci cu Miss Boboc, îi place şi muzica. „Când nu găseşti drumul, construieşte-l singur!” – este deviza sa ambiţioasă.

A fost spectacol, a fost distracţie, s-a aplaudat!

Citit 2377 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.