Bobocii de la „Vasile Alecsandri” îşi savurează victoria

Bobocii de la „Vasile Alecsandri” îşi savurează victoria
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De un sfârşit de săptămână pe cinste au avut parte bobocii Colegiului „Vasile Alecsandri”. Pentru cei care s-au distrat la Balul Bobocilor 2010, liceul lor, în holul încăpător al căruia a răsunat muzica şi s-a dansat în forţă, nu va mai fi niciodată ca înainte.

Seara de vineri a fost mirifică mai ales pentru marii câştigători ai balului, Miss Anca Moscaliuc şi Mister Sabin Vasilache. Ambii sunt colegi de clasă (la IX-a C), la specializarea Ştiinţele Naturii, şi ambii au terminat gimnaziul pe băncile CNVA-ului.

Miss Boboc, o frumuseţe de fată, este o fire extrem de sensibilă. Mister Boboc, inteligent marca „Vasile Alecsandri”, a surprins prin spontaneitate. La capitolul popularitate, lozurile câştigătoare au fost trase de Liana Ursoiu şi de Adrian Fasole.

Nici organizatorii nu vor uita prea curând seara balului. Elevii claselor a XII-a şi mai ales ai celor au dat Regele şi Regina Balului în urmă cu 4 ani au avut o sarcină dificilă, pe care au dus-o cu bine la îndeplinire.

De altfel, chiar Miss şi Mister 2007, Raluca Nazare (Mate-info-bilingv-engleză) şi Paul Voicu (Filologie) şi-au asumat rolul de prezentatori şi de animatori ai întregii seri.

Între timp, Miss Boboc Raluca Nazare a evoluat într-o frumoasă olimpică naţională la limba germană, aşa cum îi şade bine unui alecsandrist. Până să-şi numere propriile rezultate şi performanţe, proaspeţii boboci îşi savurează reuşita de la balul anului la „Vasile Alecsandri”.

Explicaţie foto: Marii câştigători din 2010, alături de foştii Miss şi Mister din 2007

Citit 3729 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.