Pe locuri, fiţi gata, start la proba de siguranţă!

Pe locuri, fiţi gata, start la proba de siguranţă!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cine ştie, fuge la blocul lui cu o soluţie de securitate ultimul răcnet! *

Proprietari, nu uitaţi - unul din patru furturi din locuinţă vi se datorează. Indirect, dar când laşi uşa deschisă pentru că „nu se poate întâmpla nimic”, înseamnă să provoci hoţul. Este concluzia la care Poliţia a ajuns în urma realizării, la nivel naţional, a unei cercetări având ca obiect de studiu acest gen de infracţiune.

În plină desfăşurare, la nivelul întregii ţări, campania de prevenire intitulată „Un plus de siguranţă”, are ca scop informarea cetăţenilor cu privire la modalităţile de protejare a locuinţelor.

Asociaţiile din blocurile unde a ajuns mesajul acestei acţiuni, pot participa la un concurs în urma căruia pot câştiga o soluţie de securitate pentru imobilul pe care îl reprezintă.

Asociaţii de proprietari, aveţi concurs!

Participarea la concursul campaniei presupune descărcarea de pe site-urile partenerilor (www.politiaromana.ro/prevenire şi www.arts.org.ro) a formularelor de concurs, completarea acestora cu răspunsurile la întrebările formulate de organizatori şi trimiterea prin poştă a formularelor până la data de 30 noiembrie pe adresa Institutului de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii, din Bucureşti, strada George Georgescu nr.1, sector 4 – pentru campania „Un plus de siguranţă”.

Pentru a fi validat, formularul de concurs trebuie completat integral, răspunzând corect la toate întrebările, semnat şi ştampilat de către reprezentantul asociaţiei. Fiecare asociaţie poate participa cu un singur formular.

Citit 623 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.