Petru Alexe, din nou Doctor Honoris Causa

Petru Alexe, din nou Doctor Honoris Causa
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Decanul Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, prof. dr. ing. Petru Alexe, a primit încă un titlu de Doctor Honoris Causa.

De data aceasta din partea Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, care a recunoscut astfel  contribuţiile profesorului gălăţean în domeniul Industriei Alimentare româneşti.

„Comunităţii academice sucevene îi este binecunoscută personalitatea profesorului Petru Alexe, care şi-a asumat sarcini de mare răspundere în consolidarea şi modernizarea învăţământului românesc actual.

Prin activitatea didactică în cadrul disciplinei Proiectarea, omologarea şi certificarea produselor noi, prin participarea în numeroase comisii de evaluare, prin sugestiile şi îndrumările acordate cu generozitate, profesorul Petru Alexe a contribuit direct sau indirect la creşterea prestigiului şi la consolidarea renumelui Facultăţii de Inginerie Alimentară a Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava”, se arată în Laudatio.

„Consider că este o victorie care reconfirmă valoarea şcolii gălăţene de industrie alimentară. Nu este neapărat un succes personal, este o recunoaştere a rolului nostru de lider la nivel naţional”, a declarat, cu modestie, profesorul Petru Alexe.

Este al doilea titlu de Doctor Honoris Causa pe care îl primeşte prof. dr. ing. Petru Alexe în acest an, după cel oferit de Universitatea din Oradea.

Citit 1330 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.