Aniversare şi conferinţă internaţională

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi organizează, la sfârşitul acestei săptămâni, a XI-a ediţie a Conferinţei Internaţionale „Riscul în economia contemporană”.

Desfăşurată sub egida Asociaţiei Facultăţilor de Economie din România, conferinţa de la Galaţi este o manifestare amplă şi importantă pentru învăţământul universitar românesc, reunind 150 de specialişti în domeniu din marea majoritate a centrelor universitare din ţară, precum şi din universităţi din Republica Moldova, Polonia, SUA şi India.

Cu această ocazie, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor va aniversa 20 de ani de la înfiinţare. Foştii decani şi toate cadrele didactice care activează sau au funcţionat pe parcursul celor 20 de ani, precum şi oficialităţi ale oraşului şi judeţului Galaţi au fost invitaţi să participe la sărbătoarea instituţiei.

Tot cu prilejul acestor manifestări, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi va acorda titlul academic de PROFESOR EMERIT domnului  prof.dr. Paraschiv Vagu, pentru întreaga activitate de peste 55 de ani în slujba învăţământului superior românesc.

Prof.dr. Paraschiv Vagu a fost cadru didactic al universităţii gălăţene între 1976 şi 2002, în prezent fiind conducător de doctorat în cadrul aceleiaşi instituţii.

Citit 596 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.