Poeta Vera Crăciun, comemorată de către colegii de breaslă

Poeta Vera Crăciun, comemorată de către colegii de breaslă
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

La împlinirea a 40 de zile de la mutarea la Cer, mai mulţi scriitori gălățeni o comemorează pe poeta Vera Crăciun joi, 23 mai 2024, începând cu ora 17,00, în incinta Liceului de Arte "Dimitrie Cuclin" din Galați.

Vera Crăciun a fost membru al Uniunii Scriitorilor din România, Filiala București – Literatură pentru Copii și Tineret și realizator de emisiuni TV. Lăudabila inițiativă aparține doamnei Antoaneta Crudu, Președinte al Asociaţiei Danubiana Galaţi și doamnei Ilinca Diaconu (rudă apropiată a Verei Crăciun), care, în parteneriat cu ASCIOR - Asociaţia pentru Civilizaţie Ortodoxă, Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” și Liceul de Arte “Dimitrie Cuclin”, vor îndemna la neuitarea artizanilor cuvântului scris.

În cadrul acestei serate poetice, colegii de condei, profesori și elevi ai școlilor în care autoarea a desfășurat activități culturale (Școala Gimnazială “Mihai Eminescu”, Liceul de Arte ”Dimitrie Cuclin”) vor recita/rosti poezii scrise de către Vera Crăciun, îsi vor reaminti și împărtăși amintiri despre omul și poetul Vera Crăciun, îi vor aduce pios omagiu. Sunt așteptați și alți scriitori și cititori care vor dori să cunoască și să asculte poezia Verei Crăciun.

Citit 1135 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Mai 2024 18:04

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro