Un bărbat din Galați a fost arestat după o criză de gelozie

Un bărbat din Galați a fost arestat după o criză de gelozie
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Un tânăr de 33 de ani din nordul județului Galați a ajuns în spatele gratiilor după ce și-a atacat violent concubina, cu opt ani mai în vârstă. Cei doi trăiau împreună în satul Ciureștii Noi din comuna Bălășești și nu o dată au avut conflicte din cauza bănuielilor bărbatului că femeia îi era infidelă. Un scandal izbucnit pe aceeași temă zilele trecute avea să se termine aproape tragic pentru femeie. Concubinul a pus mâna pe o secure și a lovit-o în cap, provocându-i leziuni grave. Doar intervenția rapidă a ambulanței chemate de vecini a salvat-o, la fața locului ajungând și polițiștii.

"Polițiștii au ajuns rapid la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă. Apelantei i se acordau îngrijiri medicale de către echipajul de la ambulanță, deoarece prezenta urme vizibile de violență la nivelul capului. Victima a fost apoi transportată la spital pentru investigații medicale de specialitate și ulterior condusă la Serviciul de Medicină Legală Galați, în vederea efectuării expertizei medico-legale", a precizat cms. șef Felicia Tudoran, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru cinci zile, care îi va interzice agresorului să se apropie de femeie. Oricum nu va putea face asta, deoarece, după ce a fost audiat, anchetatorii au decis reținerea lui, iar Judecătoria Tg. Bujor a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzația de violență în familie.

Citit 2022 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Iunie 2024 17:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.