Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În incinta Agenţiei Judeţeane pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi s-a deschis primul centru de consiliere pentru femei în domeniul egalităţii de şanse din regiunea Sud-Est a ţării.

Centrul funcţionează în cadrul unui proiect implementat la nivel naţional, în valoare de peste 16.500.000 lei şi în cadrul căruia 6.350 de femei urmează să beneficieze, în următorii trei ani, de consiliere şi formare profesională. Dintre cele 1.350 de femei din întreaga ţară cărora li se va oferi posibilitatea formării profesionale, însoţită de subvenţii pentru participarea la cursuri, 228 ar trebui să fie încadrate pe piaţa muncii. Circa 30 la sută dintre acestea ar urma să provină din regiunea Sud-Est. Echipa de implementare apreciază unele dintre femeile instruite în cadrul proiectului îşi vor putea chiar înfiinţa o afacere.

În afara centrului fix de consiliere din cadrul sediului AJOFM, urmează să se înfiinţeze şi un centru mobil, care să le permită celor care implementează proiectul să intre în contact cu femei din zone mai puţin accesibile, care nu ar putea beneficia de instruire în alte condiţii.

Citit 1356 ori Ultima modificare Joi, 22 Decembrie 2011 23:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.