Aproape 130 de poliţişti gălăţeni au fost decoraţi

Aproape 130 de poliţişti gălăţeni au fost decoraţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ieri dimineaţă, Inspectoratul Judeţean de Poliţie a acordat brevete şi decoraţii cu semnul onorific „În Serviciu Patriei” pentru angajaţii care au împlinit 15 ani, 20 de ani şi 25 de ani de activitate şi au obţinut rezultate meritorii în îndeplinirea atribuţiilor şi în pregătire profesională. Astfel, au fost decoraţi 122 de poliţişti, dintre care 26 de ofiţeri şi 98 de agenţi. Totodată, au fost decoraţi pentru serviciile aduse în slujba IPJ trei ofiţeri şi patru agenţi de poliţie pensionaţi la finele acestui an.

Citit 1161 ori Ultima modificare Joi, 22 Decembrie 2011 18:50

1 comentariu

 • postat de slujbas
  Miercuri, 28 Decembrie 2011 09:38
  Felicitari, tuturor politistilor premiati. M-as fi bucurat, daca, macar unul dintre ei ar fi refuzat, pe motiv ca la Galati, si nu numai, foarte multi cetateni si-au pierdut increderea in d-lor, ca exista un numar impresionant de dosare ale talhariilor din oras, cu autor necunoscut. M-as fi bucurat sa refuze pentru ca sunt foarte putini, ca au salarii foarte mici, ca nu au pixuri sa incheie procese verbale de constatare a infractiunilor, ca nu au logistica necesara si ca sunt neputinciosi in strangerea probelor pentru a-i prinde pe nelegiutii care ne-au facut viata un calvar in oras, culmea , identificati, dar lasati sa mai fure si in perioada sarbatorilor, ca nu si-or fi facut norma.Domnilor politisti, cand ati ajuns cu distinctia acasa, v-ati gandit ce cosmar traieste o victima a talhariilor din orasul dv? V-ati gandit cat de greu este sa traiesti cu imaginea casei devastate de "cunoscutii" dumneavoastra si impotriva carora nu aveti probe?(asteptati ca si vara viitoare sa mai dea vreo 40 de spargeri, poate, poate.....va lasa unul dintre ei un indiciu).Va imaginati cat de greu este sa nu mai pui o stea luminoasa sau un Mos Craciun luminos in fereastra casei de teama hotilor? Va imaginati de cata consiliere am avut si avem nevoie multi dintre noi, in timp ce dv. sarbatoriti marile " succese" si nu informati macar periodic, in ce stadiu ati ajuns cu strangerea probelor?
  Daca aceasta festivitate de premiere a politistilor galateni ar fi un prilej de analiza sincera a implinirilor profesionale si daca macar o clipa ati avea remuscari ca tot mai multi galateni si-au pierdut increderea in institutia Inspectorat Judetean de Politie, poate mi-ar fi mai putina frica sa intru in propria casa, as dormi o noapte fara alarma( Doamne, de-ati sti cat de frustrant este!) m-as bucura sincer de distinctiile dv. Si asa ma bucur, dar va dau un sfat: aveti grija unde le puneti ca hotii fura si de astea. Va urez Sarbatori fericite in familie si multa sanatate. Si eu ca si dv, probabil, ma rog sa va lase hotii in pace macar de sarbatori. La multi ani!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.