Miracolul dărniciei : Caravana „Inimă de Copil”

Miracolul dărniciei : Caravana „Inimă de Copil”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Caravana Fundaţiei „Inimă de Copil” Galaţi organizată în perioada 15-23 decembrie şi-a atins scopul, acela de a aduce o rază de speranţă în sufletul unui copil şi a familiei care se chinuieşte cu greu să îl întreţină.

După cum am aflat de la Alexandra Vlăsceanu, una dintre inimoasele Fundaţiei, evenimentul anual, aflat la cea de a 8-a ediţie, s-a transformat într-un miracol, şi asta mulţumită voluntarilor din licee care au apărut asemenea spiriduşilor lui Moş Crăciun şi au apelat la rândul lor la bunătatea oamenilor. „Voluntari din licee precum Liceul Pedagogic „Costache Negri”, Grupul Şcolar „Sfânta Maria”, Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, Colegiul Naţional „Mihail Kogălniceanu”, Liceul Teoretic „Emil Racoviţă”, Colegiul Naţional „Alexandru Ioan Cuza”, Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”, Colegiul Tehnic „Radu Negru” şi Grupul Şcolar Industrial de Marină au demonstrat că nu există nimic mai puternic decât inima unui voluntar, după cum spunea lt. col. Jimmy Doolittle.

Prin vânzarea de produse realizate manual şi donaţii făcute de cei cu inima deschisă, s-au strâns peste 17.000 de lei. Această sumă este întărită de suma care s-a strâns prin vânzarea de felicitări manuale în grădiniţe, şcoli şi licee dar şi de sponsorizările generoase oferite de firmele gălăţene. Şi pentru că este o perioadă în care cel mai mic miracol este apreciat cu toată inima, amintim cu drag de un domn care a donat 300 de lei pentru programele organizaţiei, dorindu-şi foarte mult să ajute copiii nevoiaşi”, ne-a declarat Alexandra Vlăsceanu.

Fondurile care au fost obţinute vor fi utilizate pentru ajutarea copiilor şi tinerilor din familii în dificultate, din Centrele de Zi din Galaţi şi Pechea, din Centrul de Consiliere şi sprijin pentru familii, din serviciile pentru recuperarea copilului cu dizabilităţi din Galaţi, Cudalbi şi Lieşti, din serviciile de suport şi orientare profesională pentru tineri cu dizabilităţi sau cu HIV din Galaţi. „Inimă de Copil” mulţumeşte tuturor gălăţenilor pentru sprijin şi are încredere că următoarea ediţie va fi şi mai frumoasă.

Citit 2744 ori Ultima modificare Luni, 02 Ianuarie 2012 23:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.