Află care vor fi temperaturile în acest sfârşit de săptămână

Află care vor fi temperaturile în acest sfârşit de săptămână
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Sâmbătă, în partea de sud a Moldovei, în special, în judeţul Galaţi, vremea  va fi aproape de normalul termic pentru această perioadă, cu valori cuprinse între 3 grade şi minus 5 grade Celsius noaptea. Cerul va fi variabil la noros”, ne informează Gina Tiron, şef serviciu meteorologic din cadrul Centrului Meteorologic Regional Moldova, cu sediul la Iaşi.

Mâine, 22 ianuarie, la nivelul judeţului Galaţi sunt condiţii de precipitaţii mixte care vor da în depuneri de polei; temperaturile vor mai creşte în cursul nopţii până la minim 2 grade, minus un grad Celsius, iar izolat vor fi condiţii de ceaţă. În următoarea zi, luni - 23 ianuarie, nu sunt probleme, temperaturile fiind la fel ca în ziua precedentă.

Aceeaşi sursă ne-a informat că pe 24 ianuarie vor reveni ceva precipitaţii în Moldova de Sud, mai accentuate fiind în cursul serii de 24 ianuarie şi în noaptea următoare, când sunt aşteptate precipitaţii favorabile ninsorii. Vântul va prezenta unele intensificări. Temperaturile rămân în aceleaşi limite, însă în noaptea din 25 ianuarie, minima va scădea până la minus 3 grade Celsius.  Din 25 ianuarie, vremea se va mai înăspri puţin, a menţionat sursa noastră.

Citit 1179 ori Ultima modificare Vineri, 20 Ianuarie 2012 18:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.