Supliment de Alimentele de la Uniunea Europeană pentru asistaţii din Galaţi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe anul 2011,  6394 de gălăţeni din cei 15.986 de beneficiari incluşi în Programul de asistenţă comunitară al Uniunii Europene s-au bucurat de un supliment de alimente. „Pentru că la începutul anului în curs nu se prezentaseră toţi cei 15.986 de asistaţi ca să-şi ridice alimentele pe anul trecut, zilele din urmă s-a luat hotărârea la nivel municipal de a redistribui o parte din alimentele neridicate către cele 1428 de persoane, care primesc de la Primăria municipiului Galaţi venitul mediu garantat”, ne-a spus Laura Roşca, referent la Cantina de Ajutor Social din cadrul Autorităţii locale.   

Cealaltă categorie, beneficiară a suplimentului european, este cea a persoanelor cu handicap, în număr de 4966 de asistaţi.

„După redistribuire, a mai rămas disponibilă aproximativ zece la sută din întreaga cantitate de alimente care a fost achiziţionată din fonduri  europene, pe anul 2011. Din acest motiv, îi invităm pe cei care nu au venit să-şi ridice produsele, care au totuşi un anumit termen de valabilitate, să nu mai întârzie”, a adăugat interlocutoarea.

Restanţierii, în special din rândul pensionarilor, sunt aşteptaţi la sediul Cantinei de Ajutor Social din Galaţi, din strada Dogăriei nr. 26 A, intrarea din strada Siliştea.

Programul de lucru este zilnic, de luni până vineri între orele 9.00 şi 14.00.

Citit 1757 ori Ultima modificare Marți, 14 Februarie 2012 23:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.