Spectacol umanitar "Voci tinere, inimi mari"
Foto: Răzvan Săraru s-a alăturat campaniei "Voci tinere, inimi mari"

Spectacol umanitar "Voci tinere, inimi mari"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi şi mâine sunt ultimele zile când puteţi să vă procuraţi bilete pentru spectacolul umanitar „Voci tinere, inimi mari” care se va desfăşura în cadrul Festivalului „Leonard”, pe 2 iunie de la ora 19.00. Banii adunaţi din vânzarea biletelor vor susţine doi copii cuminţi şi serioşi care au nevoie de generozitatea noastră.

Cristian Bortoş are nevoie de un corn francez. El speră că repetând mai mult, va ajunge să transforme menţiunile pe care le ia de câţiva ani la olimpiadele naţionale în premii, pentru că îşi doreşte să fie cel mai bun. Andreea Stoian s-a născut fără pălmuţa stângă. Şi-ar dori să fie la fel ca toţi ceilalţi copii, să poată merge pe bicicletă sau să înveţe să înoate. Dacă doriţi să faceţi într-adevăr astăzi de 1 iunie un dar şi o investiţie în doi copii de excepţie, puteţi achiziţiona bilete de la Teatrul Muzical sau sunând la numărul 0722995546.

Tenorul Răzvan Săraru va cânta în spectacolul umanitar fiindcă îşi doreşte foarte mult să-i ajute pe cei doi copii: „Vreau să le aduc un strop de bucurie. Maestrul Celibidache spunea că muzica nu se simte, se trăieşte. Aş putea parafraza spunând că necazul celor doi copii nu se simte, se trăieşte. Cei care pot să-i ajute sunt aşteptaţi la spectacol”, ne-a declarat Răzvan Săraru.

De asemenea, puteţi contribui cu sume mai mari direct în contul „Voci tinere, inimi mari”, deschis de Fundaţia „Andreiana Juventus”: RO15RNCB0141032872860004 la BCR Galaţi.

Citit 2402 ori Ultima modificare Joi, 31 Mai 2012 19:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.