Panoul hollywoodian, campanie electorală pro Stan!

Panoul hollywoodian, campanie electorală pro Stan!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deranjat de atitudinea poliţiştilor locali care au cerut autorizaţia de construcţie, noul primar i-a numit pe aceştia... Garcea!


Panoul amplasat la intrarea în oraş dinspre Brăila pe care scrie "Bine aţi venit în noul Galaţi" nu a fost montat de vreun adversar politic al lui Marius Stan, ci chiar de echipa câştigătorului fotoliului de primar al Galaţiului! Confirmare care face mai uşoară activitatea poliţiştilor locali care, potrivit declaraţiilor de duminică ale şefului Poliţiei Locale Cristian Gîscă, încă mai caută firma care a amplasat panoul fără autorizaţie, pentru a o amenda!   

Întrebat despre lipsa autorizaţiei de amplasare pe domeniul public, Marius Stan i-a ironizat şi pe poliţiştii locali însărcinaţi cu verificarea legalităţii construcţiilor de pe domeniul public, numindu-i pe aceştia… Garcea şi spunând că niciunul din panourile electorale din campanie nu a avut autorizaţie: „S-a vrut [să fie] o butaforie pentru campanie, de fapt locul iniţial era la ieşirea din Galaţi spre Tirighina, (…) am vrut să acoperim urâţenia aceea de bandă transportoare care ne picură, vrem, nu vrem, în cap de câte ori trecem pe acolo... Neprimind aprobarea pentru locaţie, am găsit alta unde am zis noi să nu deranjăm pe nimeni, dar se pare că şi acolo am deranjat pe unii Garcea care cereau autorizaţie de construcţie fiind un panou, totuşi, nu era cu pietre, cum au crezut ei, au crezut că e o construcţie solidă, gen cetate, castru roman… era pur şi simplu un panou care se adăuga altor sute de panouri fără autorizaţie din oraş”.

Stan a adăugat că, dacă va avea autorizarea combinatului, va muta panoul la intrarea în oraş dinspre Tecuci – acolo unde dorise să îl pună în primă fază, dar nu obţinuse acceptul proprietarului, ArcelorMittal. Semn că, totuşi, noul primar înţelege importanţa autorizaţiilor, însă încă nu pentru orice proprietate – privată sau publică: „Probabil îl vom poziţiona, dacă vom primi autorizaţie de la ArcelorMittal,  pe banda transportoare… încercăm să cosmetizăm intrările în oraş şi vom continua să facem asta!”.

 

Citit 3798 ori Ultima modificare Marți, 19 Iunie 2012 09:05

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.