Colectă de jucării

Colectă de jucării
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Departamentul Cultural din cadrul Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi
organizează o nouă colectă de jucării pentru cei mici. Sunt aşteptaţi toţi cei care doresc să doneze jucării hazlii, obiecte de papetărie şi rechizite  şcolare pentru copiii care au nevoie de un zâmbet, un ajutor, o îmbrăţişare.

Coordonatoarea proiectului, Angela Baciu - scriitor, consilier cultural, ne-a declarat: „Suntem la a treia ediţie a acestei colecte şi, văzând că oamenii ne sunt alături şi ne sprijină în demersul nostru, ne-am gândit să continuăm colecta de jucării”.

„Sunt foarte mulţi copii care au nevoie de noi şi prin această campanie dorim să tragem un semnal de alarmă, să implicăm atât adulţii, cât şi copiii cu posibilităţi materiale în problemele sociale, să învăţăm să fim uniţi şi să îi ajutăm pe cei de lângă noi”.

Donaţiile se fac la Casa de Cultură a Sindicatelor, la adresa Strada Brăilei, nr.134, et.1, la secretariat sau la Departamentul Cultural Artistic. Pentru detalii puteţi suna la telefonul 0236/46 83 63 sau puteţi accesa site-ul instituţiei, http://casasindgalati.blogspot.com/.

Citit 801 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.