Demisie… dintr-un partid, la Casa Corpului Didactic

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Directoarea Casei Corpului Didactic (CCD) Galaţi, Doiniţa Popa, despre care presa locală a relatat, zilele acestea, că ar fi în două luntre politice, în PDL şi în PNL, susţine că nu mai este în niciun partid. Doiniţa Popa ne-a declarat, vineri, că şi-a depus demisia din PNL chiar zilele trecute, „din cauza atacului la persoană la care am fost supusă de presă”.

Din spusele sale, din 2003 până în februarie 2008, aceasta a fost în PD (ulterior PDL), ca din februarie 2008 să treacă în PNL, migraţia sa nefiind departe de numirea, exact în aceeaşi perioadă, pe funcţia de director al CCD.

Ieri, PNL nu a putut nici infirma, nici confirma calitatea de membru a directoarei de la CCD, Doiniţa Popa fiind revendicată de PDL-işti. Totuşi, dumneaei ne-a declarat ieri că nu mai are nicio legătură cu vreun partid.

Pe de altă parte, Doiniţa Popa a dat de înţeles că afilierile politice nu se limitează la calitatea de membru, declarând că „o donaţie sau o sponsorizare la un partid se poate face şi ca simpatizant”…

Rămâne de văzut în care dintre cele două luntre defilează până la urmă directoarea CCD.

Citit 2377 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.