Primăvară din “Inimă de copil”

Primăvară din “Inimă de copil”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă sunteţi dezamăgit de oferta de mărţişoare (mai degrabă marţafoaie) care au umplut deja tarabele din Ţiglina şi de la Potcoava de Aur, vă propunem câteva simboluri de primăvară lucrate din „Inimă de Copil” de nişte tineri şi copii speciali.

Este vorba de copiii şi tinerii din proiectele fundaţiei „Inimă de Copil” care, ajutaţi de voluntarii şi personalul organizaţiei, au lucrat în ultimele săptămâni, în atelierul de art-terapie, mărţişoare în care au pus un pic din inima lor şi un strop de primăvară.

Unde le găsiţi? Astăzi, între orele 11.30-13.00 la Grădina Botanică, pe 26 şi 27 februarie la un stand în incinta Colegiului Naţional „Vasile Alecsandri”. Sâmbătă, în fata Magazinului Winmarkt (Modern) între orele 10.00-15.00 sunteţi aşteptaţi să cumpăraţi mărţisoare şi alte obiecte pe care să le dăruiţi cu drag. Fundaţia vă aşteaptă în fiecare zi lucrătoare şi la sediul din Micro 20, strada Furnaliştilor numărul 24.

„Achiziţionând un mărţişor, o broşă sau oricare alt produs al muncii lor, sprijiniţi copiii şi tinerii din proiectele noastre. Fondurile strânse în acest fel merg către finanţarea atelierului în care ei creează. Primiţi urarea noastră de «Primăvară însorită!». Cu gânduri bune, în numele copiilor noştri”, transmite Anca-Aurora Chiosea, responsabil comunicare.

Citit 1838 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.