Un gălăţean face lumină în cazul iluminatului

Un gălăţean face lumină în cazul iluminatului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce, săptămâna trecută, primarul Dumitru Nicolae a vorbit de posibilitatea reducerii programului de încălzire în şcoli dar şi a celui de iluminat public, în vederea realizării de economii la bugetul local, un cititor al cotidianului „Viaţa liberă” ne-a transmis câteva rânduri.

Rânduri pe care, dacă le veţi citi, veţi realiza că varianta cu stingerea becurilor mai devreme şi aprinderea lor mai târziu nu este chiar aşa de ciudată pe cât credeam, mai ales dacă pui în balanţă miile de elevi care ar trebui să scrie, în şcoli, cu mănuşi în mâini.

„De mai bine de un an tot am intenţia să vă trimit un mesaj însoţit de fotografii cu care să vă supun atenţiei risipa făcută de dl. primar Dumitru Nicolae din banii publici în ceea ce priveşte iluminatul stradal, dar din lipsă de timp am tot amânat, sperând totuşi că între timp va sesiza şi cineva din Primărie şi că vor lua măsuri de stopare a risipei.

Aproximativ de doi ani, am observat că pe strada Arcaşilor şi pe aleile adiacente acestei străzi, iluminatul public este aprins foarte devreme, în timp ce soarele e sus pe cer.

În vara lui 2008, becurile se aprindeau în jurul orelor 15,30 - 16,00 şi se stingeau dimineaţa foarte târziu, în jurul orelor 9,00 - 10,00. Citind articolul dumneavoastră şi trecând apoi pe strada respectivă, am sesizat că iluminatul funcţionează în continuare aiurea.

Dl. primar de ani de zile face risipă din banii publici şi nu e vorba numai de iluminat şi dintr-o data i-a venit strălucita idee să facă economie, reducând căldura în şcoli, punând astfel în pericol sănătatea a mii de copii.

Oare de ce nu începe dumnealui în primul rând cu Primăria?”, ne scrie gălăţeanul nostru, care ne-a trimis şi fotografia pe care v-o prezentăm mai sus.

Citit 1803 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.