Tabăra jurnaliştilor de mâine

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Elevii gălăţeni care doresc să participe la „Şcoala de vară a jurnaliştilor de mâine”, care se va organiza în perioada 18-25 iulie, la Bârlad, îşi pot trimite solicitările de înscriere până pe 30 martie 2009, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pot suna la următoarele numere de telefon: 0235-413323 (Grup Şcolar Industrial „Al. I. Cuza” - Bârlad ) sau la 0763.601.175 (prof. Anca Sandu).

Tabăra de jurnalism va fi organizată de voluntari ai Corpului Păcii din Statele Unite ale Americii în parteneriat cu un liceu din Bârlad, cu mass-media locală şi cu o asociaţie civică.

Programul aprobat de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării va include seminarii interactive şi de informare privind redactarea ştirilor, reportajelor, interviurilor, fotoreportajelor, reflectarea diferenţelor de gen în mass-media. Aceste cursuri vor fi predate de profesori de liceu romani, jurnalişti din presa locala şi naţională, dar şi de voluntari ai Corpului Păcii.

Elevii selectaţi vor trebui să achite o taxă de participare de 100 lei şi vor suporta costurile aferente transportului, încât doar masa şi cazarea participanţilor sunt asigurate de organizatori.

Citit 1204 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.