Trafic îngreunat pe strada Traian: O nouă groapă le dă bătăi de cap şoferilor

Trafic îngreunat pe strada Traian: O nouă groapă le dă bătăi de cap şoferilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şoferii se confruntă cu un nou obstacol în trafic. De câteva zile, pe strada Traian, în zona Pieţei Centrale, o groapă nouă le dă bătăi de cap şi le întinde la maxim nervii trecătorilor. Suficient de mare cât să înghită roata unei maşini, groapa răsare în mijlocul străzii. Iar pentru a fi remarcată de şoferi, aceasta a fost decorată în cel mai pur stil românesc, cu cartoane, crengi de copaci şi o bandă semnalizatoare, dar nimeni nu o repară. La orele de vârf, când traficul este aglomerat, circulaţia în zonă devine o adevărată aventură şi probă de răbdare. Şi asta pentru că şoferii se văd nevoiţi să ocolească groapa pe contrasens, să cadă la mica înţelegere şi să se aştepte unii pe alţii, pentru a-şi putea continua drumul fără incidente. Oamenii spun că s-au obişnuit ca în fiecare zi să se mai surpe câte o bucată din Galaţi, dar se arată îngrijoraţi de situaţie şi indignaţi că autorităţile nu fac demersuri pentru rezolvarea acestor inconveniente.

Citit 1483 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Ianuarie 2013 11:51

2 comentarii

 • postat de flo
  Miercuri, 30 Ianuarie 2013 22:09
  Sunt mii de gropi in Galati, MILIOANE DE CRATERE in judet pe Dn25 si Dn 26, ca sa nu numesc si drumurile judetene! CRIMA SI PEDEAPSA pentru soferi, bucurie maxima pentru RAR, care abia astepta sa se instaleze iar cu surle si trambite pe la intrarile in oras la luat de certificate pentru ,,probleme la directie"!
  Sa nu uitam si de capacele de canalizare furate (dar asta e deja o stire banala) precum cel de pe strada Rizer aproape de intersectia cu Bolintineanu! Sa traiasca cei cu ,,centrele de reciclare", cu ghilimelele de rigoare , ca le putem numi oricum.... spalatorii de bani, furaciuni cu acte in regula, etc...
  0
  0
  Raportează
 • postat de x
  Miercuri, 30 Ianuarie 2013 12:37
  O groapa?
  Va mai dau o "adresa": Prelungirea Rosiori, la 50 m de intersectia cu str. Traian, cum cobori, pe stinga.
  O gasiti usor (ca in articol): e bornata de 2 crengi (daca or mai fi!).
  "Intrarea" e O BORDURA LIPSA (probabil e cazuta in groapa).
  Groapa avea, acum citeva zile, un volum de aproximativ 2 mc, si e situata impartial: si SUB trotuar, si SUB strada.
  Intre timp, cineva a mai aruncat acolo niste gunoi si citeva caramizi; or fi fost eDILII(I) nostri cei "iubiti"?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.