AJOFM - director nou, cifre ŞOC: Galaţiul, pe locul II la şomeri neindemnizaţi
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

AJOFM - director nou, cifre ŞOC: Galaţiul, pe locul II la şomeri neindemnizaţi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cezar Năstase este noul director executiv (interimar) al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Galaţi, numire care a venit cu 1 februarie 2013. El este absolvent al Universităţii „Danubius”, Facultatea de Studii Economice, este necăsătorit şi are 33 de ani.

În ultimii opt ani, Cezar Năstase a lucrat ca economist în cadrul AJOFM Galaţi la departamentele: control măsuri active, control financiar preventiv, fond de garantare şi la biroul de relaţii cu angajatorii.

Ieri, Cezar Năstase ne-a spus că obiectivele sale ca manager  vor fi aceleaşi cu ale AJOFM Galaţi. „Cât priveşte politicile de susţinere a unor programe de reconversie profesională, ele vor fi derulate în măsura în care şi bugetul ne va permite. Deocamdată, aşteptăm bugetul AJOFM Galaţi pe 2013, care va veni după aprobarea bugetului la nivel naţional”, ne-a spus interlocutorul.

Cezar Năstase este susţinut de formaţiunea PSD, fiind membru al acestui partid din 1999. Cum Galaţiul a urcat pe locul II în topul judeţelor cu cei mai mulţi şomeri (potrivit statisticii de la sfârşitul lui ianuarie 2013), sperăm ca noul director să fie sprijinit pentru a schimba această situaţie.

Judeţul Galaţi, fruntaş la şomaj

Judeţul Galaţi este de mult polul sărăciei, iar ultima situaţie privind numărul şomerilor înregistraţi în judeţul nostru confirmă din plin această situaţie. Am urcat pe locul al III-lea ca număr de şomeri înregistraţi după judeţul Dolj şi municipiul Bucureşti, potrivit situaţiei comunicate de AJOFM Galaţi. Judeţul nostru număra la sfârşitul lunii ianuarie anul acesta 18.853 de şomeri, cu 784 mai mult faţă de decembrie 2012. După numărul şomerilor neindemnizaţi suntem şi "mai bine", respectiv, pe locul al II-lea cu 13.403 persoane, Doljul fiind campion.

Citit 6213 ori Ultima modificare Joi, 07 Februarie 2013 17:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.